logo
 • Mat & Dryck

  Kan jag komma och äta hos er trots att jag har matallergier? Ja absolut, vi anpassar maten. Meddela gärna eventuella allergier vid bordsbokningen. Jag är gluten och laktosintolerant, har ni mat som passar? Ja vi anpassar er mat, meddela gärna vid bokning. Jag går på en diet, har ni mat som passar? Vi anpassar så gott vi kan beroende på diet. Säljer ni mat take-away? Ja men tyvärr inte desserter. Vad kostar det att äta hos er? Lunch från 129 kr Middagstid har vi varmrätter från 175 kr. Vilken typ av mat serverar ni? Vi serverar mat från hela världen, då vi baserar vår meny med inspiration från Niklas matresor och gör tolkningar på hans favoriter.
 • Bokning

  Vi har en person i sällskapet som fyller år, får vi ta med en egen tårta eller kan ni ordna en tårta? Ja man kan ta med en tårta men då kommer vi att ta ut en serviceavgift per person, vi kan även ordna en tårta som vi då beställer. Har ni en chambre séparée, har vi möjlighet att sitta avskilt? Nej, vi kan ta större middagar inne på Kåken måndagar/tisdagar. Vissa fall kan det förkomma lokalhyra beroende på event och vad vi behöver i personalväg. Tar ni bokningar på specifika bord? Nej men vi tar gärna emot önskemål och försöker tillgodose dem så gott vi kan. Vi är ett stort sällskap som vill komma till er och äta, går det bra? Ja absolut, är man fler än tio personer får man förbeställa maten från vår sällskapsmeny. Kan jag abonnera hela eller delar av er restaurang? Ja vissa delar med lokalhyra. Maila gärna er förfrågan till bokning@niklas.se. Måste jag boka bord hos er eller kan jag komma förbi spontant? Det går utmärkt att komma förbi spontant, vi försöker alltid lösa bord. Hur lång tid måste man vänta på bord om man kommer förbi? Det beror på tid och dag men ca 30 minuter. Tar ni bokningar på er uteservering? Vi flyttar ut gäster som vill i mån av plats och förutsatt att det är fint väder.
 • När, var, hur?

  Har ni någon åldersgräns? 22 år, men självklart kan man äta i matsalen om man är yngre. Är restaurangen anpassad för rörelsehindrade? Ja, till viss del. Kan jag ta med mig barn till restaurangen? Har ni barnstolar? Får jag ta med en barnvagn in? Ja, man får ta med sig barnvagn in och vi har barnstolar. Var är era närmsta, bästa parkeringsmöjligheter? Man kan med fördel parkera på Runebergsgatan, Johannesgatan eller Regeringsgatan. Har ni en bar? Ja vi har en stor bar vid entrén. Jag skulle vilja catera mat från er, fungerar det? Ja, maila förfrågan till bokning@niklas.se. Hur länge har ni köket öppet? Måndagar och Tisdagar till 22, Onsdagar och Torsdagar till 23, Fredagar och Lördagar till 00.
 • Övriga frågor

  Säljer ni presentkort? Ja, det går bra att komma förbi och köpa presentkort på plats. Har ni wifi-nätverk tillgängligt för gästerna? Ja, fråga er kypare om lösenord. Har ni någon dresscode? Nej, kom som ni är. Kvarglömda saker? Allt samlas in och man komma förbi eller ring så kollar vi om det finns. Jag skulle vilja överraska mitt sällskap med en blomma på bordet, går det? Ja om man tar med blomman själv. Söker ni personal? Ja, vi söker alltid efter bra personal. Maila in ditt CV till lie@niklas.se. Har ni uteservering? Ja, vi har en uteservering på framsidan av restaurangen ut mot Regeringsgatan.

Hittar du inte det du letar efter?

Om ni inte hittar era svar här så kan ni kontakta oss på
08-20 60 10 eller maila på bokning@niklas.se.